1 x 11 Jaar artiesten jubileum.


In 2022 vier ik mijn 1 x 11 jarig jubileum als artiest. Dit kan ik uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom ga ik in navolging van mijn succesvolle eerste eigen concert in 2019 ook dit jaar een fantastisch concert geven op 27 mei 2022. Waar kan ik dat beter doen dan in mijn eigen geboorteplaats Hunsel. Alle registers worden weer open getrokken en het plein aan de Jacobusstraat te Hunsel wordt omgebouwd tot een klein festivalterrein.

Zorg dat jullie er bij zijn, want dit willen jullie niet missen”.


Marleen

FAQ – Veel gestelde vragen

Klik op de vraag voor meer informatie

Hoe kan ik tickets bestellen?

Klik op bovenstaande button “Koop hier je tickets” voor het bestellen van tickets. Vervolgens komt u op de bestelpagina.

Wat is een VIP Ticket?

Met deze VIP ticket geniet u voorafgaand aan Marleen Rutten in concert van een heerlijk buffet incl. drankjes bij ANNO 1610 Hunsel op steenworp afstand van het concertplein. Daarna loopt u naar de locatie van het concert en beleeft u het concert vanaf de beste staanplaatsen. Ook ontvangt u 8 consumptiemunten. Tot slot sluiten we weer af bij ANNO 1610 om samen met Marleen, onder het genot van een hapje en een drankje, na te genieten van het mooie concert.

 

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Onze betaalmogelijkheden zijn: iDeal (Nederland), Bancontact (België), Giro Pay (Duitsland)

Het lukt mij niet een bestelling te plaatsen, wat kan ik doen?

Mocht het niet lukken om een bestelling te plaatsen, dan kunt u telefonisch contact opnemen. Tel. 043 365 2597

Ik heb geen tickets ontvangen na het bestellen

Neem een kijkje in de spam folder om zeker te zijn dat de mail daar niet terecht is gekomen, mocht dit niet het geval zijn dan kunt u telefonisch contact opnemen. Tel. 043 365 2597 

Is het mogelijk een extra ticket te bestellen nadat ik al een bestelling heb geplaatst?

Zolang er nog tickets beschikbaar zijn voor het evenement, is het mogelijk tickets bij te bestellen.

Kan ik mijn bestelling annuleren?

Het is helaas niet mogelijk om tickets te annuleren.

Zijn er rolstoelplaatsen beschikbaar?

Er zijn geen rolstoelplaatsen beschikbaar.

Wanneer worden mijn tickets afgeleverd?

Tickets worden direct na het plaatsen van de bestelling verzonden per mail. Mocht u na 1 uur niets hebben ontvangen, kijk dan eerst in de spam folder.

Mocht u niets kunnen vinden, neem dan contact met ons op. 043 365 2597

Komen er ook foto's van een evenement online?

Als er foto’s gemaakt zijn komen die op de Facebook pagina van Marleen en deze website te staan.

Locatie
Marleen Rutten 1 x 11 jaar in Concert


Plein aan de Jacobusstraat te Hunsel

tegenover Parochiezaal St. Jacobus
Jacobusstraat 9 Hunsel